NOTD - Rain rain...


Nagyon szeretem azt a mondást, miszerint "Csak annál próbálj meg jobb lenni, aki tegnap voltál!" Ennek jegyében született meg ez a manikűr, ami az ötödik körömnyomdázós próbálkozásom eredménye. Tudom, hogy nem tökéletes, sőt jelentős hibák vannak benne, de ahogy mondtam korábban, szerintem a fejlődési folyamat is fontos és én semmi szégyellnivalót nem találok abban, ha valaki kezdő. :) 




Alapnak a Rimmel 60 seconds by Rita Ora "Rain Rain Go Away" árnyalatát kentem fel, ami az egyik kedvenc lakkom. Tökéletes szürkés-lilás taupe. 


A hüvelyk és kisujjamra a Catrice nude pelyhes toppere került, ami sajnos már nem kapható. 


A nyomdázáshoz a Born Pretty Store fekete nyomdalakkját használtam. Ez az első nyomdalakkom és bevallom eddig a sima lakkokkal könnyebben boldogultam, mert ez vagy túl halvány mintát adott, vagy szinte egybefolyt a minta vele. Ráadásul a bőrömről is nagyon nehezen jött le. 


Ezek ellenére azt hiszem a következő nyomdalakkomat is a Born Pretty Store-tól fogom beszerezni, mert hihetetlen nagy választékuk van a színekből. 


A nyomdázáshoz pedig a Born Pretty Store duplavégű nyomdázóját használtam. Bevallom egy kicsit meggyűlt ezzel a bajom, mert a párnácskák hajlamosak kiesni a helyükről. Más is tapasztalta ezt? 
A felhasznált nyomdalemez pedig a Moyra damask Drapery nyomdalemeze volt. 


Ezzel a kóddal 10% kedvezményt kaphattok a következő Born Pretty Store rendelésetek végösszegéből! 

Mit szóltok ehhez a manikűrhöz? Melyik a kedvenc nyomdázótok? 

Megjegyzések

  1. Nem értem, hogy nekem miéééért nincs még ez a lakk meg?!?
    Rengeteg blogon láttam és annyira tetszik. Következő drogériás utam során tuti beszerezem :D
    Szerintem nagyon szép lett a nyomdázás, egyre ügyesebb vagy! :)

    VálaszTörlés
  2. Tetszik ez a manikűr.
    Nincs kedvenc nyomdám, barátnőm szokott vele próbálkozni, és mindig lenézem az ujjairól. :)

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)